در دنیای اطراف

انار پلو قزوینی

پنجشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۷، ۰۹:۰۱ ب.ظ

طرز تهیه انار پلو قزوینی

Image result for ‫انار پلو‬‎

انار پلو شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و فصلی شهر شیرازی است که با نام انار پلوی شیرازی معروف است. این غذای خوشمزه را می توانید در فصل پاییز و زمستان که انار به وفور یافت می شود طبخ کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر انار پلو شیرازی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه انار پلو شیرازی در ادامه با ما همراه باشید.

انار پلو

مواد لازم انار پلو شیرازی
دانه انار ۲ پیمانه
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۳ عدد
گشنیز خرد شده ۱٫۵ پیمانه
پیاز ۲ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته نصف پیمانه
نمک و ادویه به اندازه کافی

Related image

انار پلو قزوینی

ابتدا سینه های مرغ را به همراه ۳ لیوان آب ، ۱ عدد پیاز ، مقداری زردچوبه و نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند پس از اینکه سینه های مرغ کاملا پخت، اجازه می دهیم کمی سرد شوند سپس آنها را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.برنج را باید از ۳۰ دقیقه قبل از پخت بخیسانیم. پس از گذشت این مدت برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و نرم شود. هر وقت دانه برنج نرم شد و مغز آن سفت بود آنرا آبکشی می کنیم.برای تهیه مایه انار پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک شود سپس سینه های مرغ ریش ریش شده ، گشنیز خرد شده ، خلال پسته ، دانه های انار و مقداری نمک اضافه می کنیم.

انار پلو مخصوص شب یلدا

Image result for ‫انار پلو‬‎

انار پلو با گوشت

حدود ۵ دقیقه مواد را با هم تفت می دهیم تا به خوبی مخلوط شوند ، سپس از روی حرارت بر می داریم. قابلمه ای را که برای تهیه انار پلو در نظر گرفته ایم روی حرارت قرار می دهیم و ته قابلمه مقداری روغن می ریزیم.ته دیگ مورد نظرمان را ته قابلمه می چینیم و مقداری برنج آبکش شده روی ته دیگ می ریزیم. در ادامه مقداری از مایه انار را روی برنج می ریزیم و به همین ترتیب یک لایه برنج یک لایه مایه انار تمام مواد و برنج را داخل قابلمه می ریزیم.حرارت را زیاد می کنیم تا برنج بخار کند. پس از اینکه برنج بخار کرد زعفران دم کرده و چند قاشق روغن را در نصف لیوان آب حل می کنیم و روی برنج می ریزیم. پس از اینکار حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم.حدود ۱ ساعت اجازه می دهیم تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد ، سپس انار پلو را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با مقداری دانه انار و خلال پسته تزیین می کنیم. انار پلو را می توانید با مرغ قالبی سرخ شده هم تهیه کنید.
 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی